Skip to main content

Winkelverlichting

Duidelijker beeld bij product

Je ogen moeten er vaak even aan wennen: de felheid in de winkels van alle verlichting in een keer. Dit doen de winkels natuurlijk met een reden en dat is de producten uitlichten zodat ze beter te zien zijn en er meer wordt verkocht want daar draait het aan het eind natuurlijk allemaal om. Winkelverlichting is heel breed omdat elke winkel een ander doel heeft en een ander soort producten bied.

 

Onze mening

In ons assortiment hebben wij veel verschillende armaturen die toegepast kunnen worden in winkels. Als eerst onze RB LED Art en RB LED Arti armaturen. Die kunnen gebruikt worden in de winkel voor meer sfeer te maken en meer focus kunt leggen op uw producten. Doordat u de lichtbron die uit de RB LED Art en RB LED Arti komt kunt focussen op een bepaald punt. Daarnaast hebben wij onze Panelen die altijd een constante lichtbron afgeven en mooi geleidelijk verspreid over het paneel. Zodat u overal hetzelfde licht bootst. De RB LED Panelen kunt u zowel inbouwen in een systeemplafond als laten pendelen aan kabels. Een andere optie betreft inbouw zijn onze RB LED downlights welke zijn geschikt voor systeemplafonds.

 

Doordat je overschakelt naar LED verlichting maak je ook een bewustere stap richting uw eigen portemonnee. Omdat in een groot winkelpand de energierekening de pan uit kunnen komen met al het verschillende apparatuur wat er allemaal in staat. Dus als je dan nog eens ergens op kan besparen is dat altijd mooi meegenomen, toch?

RB LED Tracklight Arti 15W zwart jpegRB LED Art TracklightRB LED Centre Downlight φ228mmRB-LED-paneel

Meer informatie

Nieuwsgieriger geworden naar de opties voor wat betreft led verlichting of verduurzamen? U kunt ons altijd bereiken voor meer informatie en u kunt zelfs een van onze led specialisten verwachten op uw locatie voor deskundig advies voor wat er allemaal precies nodig is voor uw winkel. Wilt u een van onze lichtadviseurs spreken voor telefonisch advies of voor advies op locatie, aarzel dan niet langer en bel ons op:

Neem nu contact op Bereken uw besparing