Skip to main content

Bij een hoog plafond vanaf 6 meter biedt led tl verlichting verlichting niet altijd de juiste oplossing om prettig in te kunnen werken. Vaak verliest tl verlichting te veel van zijn sterkte, waardoor er bovenin wel verlichting aanwezig is, maar deze niet tot aan de vloer rijkt. Het is belangrijk dat er buiten de juiste lichtspreiding ook een juiste lichtsterkte per armatuur word behaald.

In de meeste gevallen worden dan gasontladingslampen of Led High Bay armaturen ingezet. Maar wat levert u het meeste voordeel op? Om u hierbij wegwijs te maken treft u hieronder een vergelijking gasontlading vs led high bay

                                        gasontlading vs led high bay

Levensduur in branduren: 20.000 50.000
Wattage verbruik: 400 120
Lichtopbrengst lumen per watt: 80 150
Opstart tijd: 120 sec 0 sec
Dimbaar: optioneel optioneel
Beweging detectie: optioneel optioneel
Licht detectie: optioneel optioneel
Subsidie: nee ja
Voorschakel apparaat: ja nee
Brandveiligheid: nee ja
Onderhoud vriendelijk: nee ja

Verbruik en prestatie led high bay

RB LED High Bay is verkrijgbaar in 120 watt en 200 watt en indien gewenst voorzien van hoogwaardige beweging en licht detectie sensoren. Hierdoor zijn deze producten ideaal op iedere plafondhoogte en worden ze vaak ingezet in distributiecentra, magazijnen en werkruimtes die goed verlicht dienen te worden. Denk hierbij aan een plafondhoogte vanaf 6 tot 20 meter.

Heeft u al eens het verschil tussen een led high bay lamp gezien ten opzichte van een conventionele gasontladingslamp? Onze adviseurs kunnen op locatie een demo tonen of zelfs ophangen. Op deze manier kunt u het daadwerkelijke verschil het beste ervaren. Buiten de enorme besparing die de high bay lamp zal opleveren zal er ook meer en helderder licht voor terug kome.

Mocht u interesse hebben in een demo op locatie of heeft u vragen over betreffende producten, neem dan contact met een van onze lichtadviseurs op. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing.

Neem nu contact op Bereken uw besparing