Skip to main content

Ben je op zoek naar een installateur voor uw led verlichting? Led Solutions Holland kan je daarbij helpen. Duurzaamheid gaat een steeds grotere rol spelen in onze maatschappij en je kunt uw steentje daar aan bij dragen. Het gehele team is zeer deskundig en installeren en monteren led verlichting graag voor je. Grote of kleine installaties, onze installateurs draaien de handen niet om voor het realiseren van uw project. Er wordt samen met jou gekeken naar de beste oplossing waardoor ten alle tijden het gewenste resultaat geleverd wordt. Samen komen we tot een mooi en perfect eindresultaat!

Certificaten en NEN normen

De led verlichting installateur van Led Solutions Holland houdt zich netjes aan de normen die bepaald zijn door de NEN handleidingen. Daarnaast is het  installatie team compleet voorzien van de juiste en benodigde certificaten. Je kunt dus kwaliteit en ervaring van onze installateurs verwachten. Indien je meer wit weten, lees dan meer over onze werkwijze.

Veiligheid en kwaliteit

Onze led verlichting installateur heeft veel ervaring in het plaatsen van de lampen en de juiste armaturen. Door dit op een correcte manier te doen zorg je voor een veiligere omgeving. Daarnaast gaan de producten veel langer mee wanneer ze op de goede manier zijn geïnstalleerd. Dankzij de kennis van ons team kun je veel installatie- en montagekosten besparen. Wij gaan namelijk zeer efficiënt te werk en weten precies wat we moeten doen. Dit komt mede door het plan wat op voorhand wordt opgesteld door een van onze werkvoorbereiders. Zo zijn wij ten alle tijden goed voorbereid!

Neem contact op

Wil je meewerken aan een duurzame maatschappij? Onze led verlichting installateur helpt je graag een handje mee. Door je bedrijfspand of terrein te voorzien van led verlichting, draag je direct uw steentje bij. Heb je een bestaand of nieuwbouw project waar je deze verlichting kunt toepassen, neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Wij kijken graag met je mee naar een passende oplossing. Onze ervaren licht specialisten komen graag, geheel vrijblijvend, bij je langs.

Neem nu contact op Bereken uw besparing