Skip to main content

ARBO staat voluit voor de Arbeidsomstandigheden wet en is het leven gegeven ten behoeve van prettige arbeidsomstandigheden binnen het bedrijf. In deze kaderwet zijn richtlijnen bepaald waar bedrijven zich aan dienen te houden in hun bedrijfsvoering. Dit is voor zowel het bedrijf als hun medewerkers belangrijk omdat een veilige en gezonde werkomgeving ziekteverzuim en ongelukken zo veel als mogelijk voorkomt.

Veilige installatie en toepassing Led ARBO wet

Onder artikel 3 van de ARBO wet wordt de verplichting van werkgever omschreven omtrent veilig geïnstalleerde led verlichting. In dit artikel wordt ook dieper ingegaan op aan te bevelen werklicht voor specifieke werkzaamheden. Het spreekt voor zich dat led verlichting  geen risico mag opleveren voor de veiligheid van de werkplek en de gezondheid van de medewerkers.

arbo led

Advies richtlijnen NEN

In de NEN-EN 12464-1 is omschreven wat voor lichtopbrengst voor specifieke werkzaamheden als prettig ervaren wordt. Bij kantoorwerkzaamheden zijn immers andere behoeften dan bij werken met machines of kleine onderdelen. Onze ervaren lichtadviseurs volgen deze normeringen op de voet en zijn dan ook volledig op de hoogte van het ideale werklicht voor uw specifieke bedrijfsactiviteiten. Een investering in led verlichting dient uw bedrijf immers vele jaren voordeel te bieden.

Onze ervaren lichtadviseurs helpen u graag het meeste voordeel en beste resultaat te behalen uit uw investering in led verlichting. Maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze lichtadviseurs. Zij komen graag bij u op locatie kijken naar de eventuele mogelijkheden in uw pand. Tijdens een inventarisatie zullen we samen kijken naar de bedrijfsspecifieke wensen. Deze wensen kunnen we verwerken in een toekomstig advies. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden!

Neem nu contact op Bereken uw besparing