Skip to main content

Wil je binnen en buiten je bedrijfspand besparen op stroom en onderhoudskosten? Led verlichting reduceert tot 70% stroom en CO2 uitstoot en gaat tot 6 keer langer mee. Het juiste werklicht draagt bewezen bij aan het welzijn en de productiviteit. Iets dat tot 100.000 branduren meegaat moet natuurlijk gewoon goed zijn. Er komt dus nog heel wat kijken bij een led verlichting installatie.

Om het beste resultaat te waarborgen voor je bedrijf houden wij alles onder eigen dak. We werken exclusief met het hoogwaardige productenlabel RB.LED en eigen ervaren installateurs. Je kan bij ons prima terecht voor het gehele traject dat nodig is voor een optimale led verlichting installatie.

Optimale led verlichting installatie?

  • tot 100.000 branduren
  • jaren geen omkijken naar
  • optimaal werklicht
  • meedenken en goed advies

Naast de bovenstaande punten weten we dat uw werkzaamheden altijd ongehinderd door moeten gaan. Door slim en flexibel te plannen heb je minimale hinder tijdens de led verlichting installatie in je bedrijfspand en buitenterrein. Het voordeel van een led verlichting installatie is immer maximaal als je werk er niks onder te lijden heeft. Wij vinden het verder zeer belangrijk dat wij meedenken in het bedrijfsproces, zo kunt u altijd aangeven waar wij tijdens een installatie op moeten letten. Onze planning zal voorafgaand aan de werkzaamheden contact met u opnemen omtrent bijzonderheden. Zijn er ruimtes waar bepaalde bevoegdheden gelden? Mogen we op alle plekken in het pand komen, of is er specifieke begeleiding nodig? Wij trainen onze mensen om zo goed mogelijk om te gaan met de verschillende werkzaamheden!

Heeft u specifieke vragen over een installatie van Led Solutions Holland of heeft u interesse gekregen in een inventarisatie door ons. Neem vrijblijvend contact op met een van onze lichtadviseurs, zij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u!

Bekijk voor een duidelijk beeld eens onze projecten en producten!

Neem nu contact op Bereken uw besparing