Skip to main content

Led verlichting voor uw parkeergarage, waar dient u rekening mee te houden?

Voor uw parkeergarage is het van belang dat uw klanten makkelijk de weg naar hun parkeerplaats vinden en veilig weer naar buiten kunnen rijden. Goede lichtverdeling en sterkte (LUX) is daarom van belang. Daarnaast is het voor buitenverlichting belangrijk dat deze bestemd zijn tegen iedere voorkomende weersomstandigheden. Kies dan ook voor uw terreinverlichting led armaturen die zijn voorzien van een IP65 of IP68 certificering. Dit duid op stof, voorwerp en waterbestendig.

Wij helpen u graag vrijblijvend met lichtadvies, leveringen en/of installaties op maat.

led verlichting vve

Armaturen in een parkeergarage

Onze parkeergarage led armaturen bieden binnen duidelijke verlichting en zijn voor buiten ook nog eens volledig stof, voorwerp en waterbestendig.

  • Duidelijke en veilige verlichting
  • Volledig stof, voorwerp en waterbestendig IP68
  • Optionele armaturen voorzien van sensoren
  • Verlichtingsplan op maat met Lux waardes

Heeft u het wel eens? U loopt een parkeergarage in terwijl het erg donker is. Met led verlichting, is dit verleden tijd. Wij kunnen de verlichting in een parkeergarage volledig op sensor instellen. Daardoor kunnen we er voor zorgen, dat zodra u de garage betreed de led verlichting direct inschakelt. De led verlichting zorgt voor een helder en verspreid licht. De parkeergarage is overzichtelijk, wat helpt bij het inparkeren en in en uitrijden van de parkeergarage.

Onze slagvaste armaturen kunnen tegen een flink stootje bovendien zijn ze IP68 en IK10 gecodeerd. Dit houd in dat de armaturen slagvast zijn en waterdicht. De Tri proof armaturen zijn te verkrijgen met of zonder noodmodule en in 2 varianten. De eerste is de 150cm 60 Watt, en de tweede is 120cm 40watt. De 60 watt armaturen hebben een lumen output van 9000 lumen. Waar de 40 Watt armaturen een lumen output van 6000 lumen hebben.

Onze ervaren specialisten helpen u graag! Daarom komen wij graag op locatie de garage bekijken, om zo het beste resultaat te behalen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem nu contact op Bereken uw besparing