Skip to main content

Met led verlichting bespaart u. Deze besparing loopt al snel op tot 70% van uw energiekosten. Wat is er voor een ondernemer fijner, dan direct te kunnen profiteren van een investering? Met de led verlichting van Led Solutions Holland gaat u in deze missie in ieder geval gegarandeerd slagen. Zodra de verlichting bij u is geïnstalleerd door Led Solutions Holland, kan het besparen voor uw organisatie beginnen. Doordat led verlichting veel minder energie vergt dan de traditionele verlichting in bedrijfspanden, betaalt u jaarlijks vele honderden (tot soms duizenden) euro’s minder aan uw energieleverancier. Zo is de investering in led verlichting niet alleen goed voor het milieu, het is ook voor uw portemonnee een fraaie besparing!

Onderhoud en vervangen! Met led verlichting bespaart u

Naast het lagere energieverbruik, biedt de lange levensduur van led verlichting zeer interessante bespaar mogelijkheden. Met led verlichting bespaart u gemiddeld genomen 4 tot 5 keer vervangen. Dit wil zeggen minder werk, onderhoud en minder lampen voor vele jaren aanschaffen. Kortom met led verlichting bespaart u. We rekenen het graag vrijblijvend voor u uit.

Met led verlichting bespaart u, toch is het niet enkel de besparing waar u daadwerkelijk iets van gaat merken. Led verlichting van Led Solutions Holland zorgt er mede voor dat er meer en prettiger werklicht op de werkplekken zal komen. Door de lumen output van led verlichting, zal de lux waarde van de werkplek dermate verbeteren dat deze binnen de richtlijnen van de arbo en nen -norm zal vallen. Om er voor te zorgen dat alles perfect aansluit op de wensen en behoefte komen wij graag bij u kijken. Tijdens een inventarisatie zullen wij gronding kijken naar de eventuele oplossingen.

Onze ervaren lichtadviseurs helpen u graag het meeste voordeel en beste resultaat te behalen uit uw investering in led verlichting. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag.

Neem nu contact op Bereken uw besparing