Skip to main content

Visie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met led

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in led en duurzaamheid staan bij Led Solutions Holland hoog in het vaandel. De volledige bedrijfsvoering is ingesteld op verduurzaming. Wat goed is voor het milieu is immers goed voor de portemonnee. Doordat we zo efficiënt mogelijk proberen te werken met uitsluitend duurzame en te recyclen materialen dragen we met trots ons steentje bij aan een circulaire economie. Samengevat wordt er zowel aan de korte en lange termijn gedacht. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met led begint bij de samenstelling van onze producten.

Samenstelling producten

Onze RB.LED producten worden zorgvuldig samengesteld, dit doordat er enkel gebruik word gemaakt van duurzame materialen. Bijvoorbeeld grondstoffen die prima te recyclen zijn zoals hoofdzakelijk Polycarbonaat en aluminium. Bovendien zorgen deze grondstoffen voor een optimale warmteafvoer van onze led producten, waardoor een optimale levensduur gewaarborgd blijft.

bedrijfspand led verlichting

Optimale levensduur

Bij de ontwikkeling van onze RB.LED producten staat duurzaamheid centraal. Doordat er word gewerkt met grondstoffen die de warmte goed afvoeren en zeer hoogwaardige drivers hebben onze producten een levensduur van minimaal 50.000 branduren. In diverse gevallen loopt dit op tot 100.000 branduren. Wij bieden met een gerust hart 5 jaar product garantie, bovendien bieden we 5 jaar full service garantie op het moment van installatie door Led Solutions Holland.

Wecycle!

Wij van Led Solutions Holland nemen het hergebruik van materialen en grondstoffen zeer serieus. Mede doordat we veel recyclebedrijven een tevreden klant mogen noemen, daardoor hebben wij ook veel kennis en ervaring mogen opdoen. Tijdens de installatie voeren we de oude armaturen en lichtbronnen dagelijks af. Deze worden bij ons opgehaald door Wecycle of voeren we af bij een van onze partners. Niks wordt weggegooid bij ons. Bovendien kunt u zelfs na oplevering bij ons terecht voor duurzaam onderhoud. Verder worden onvoorziene defecten snel vervangen. Defecten producten gaan weer terug naar de fabrikant. Zo is het balletje altijd rond. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met led.

Wat betekend dat voor uw project?

De eerste stap naar het duurzaam uitvoeren van de opdracht is het inventariseren van de huidige verlichting en bekabeling. Als blijkt dat huidige middelen ingezet kunnen worden is dat meestal ons advies. Tijdens de installatie voeren we hetgeen dat niet hergebruikt wordt dagelijks af voor recycling. Hierdoor heeft u de zekerheid dat het project zowel milieu als kostenbesparend uitgevoerd wordt. Na uitvoering geniet u 5 jaar van full service garantie. Dat wil zeggen dat onvoorziene defecten snel vervangen worden en dat de defecten producten terug gaan naar de fabrikant voor hergebruik. Voorafgaand zal het defect goed bekeken worden. Mocht het niet nodig zijn om het gehele armatuur te vernieuwen, maar bijvoorbeeld enkel de driver kiezen we voor de meest duurzame oplossing om onnodig transport te voorkomen.

Laat kosteloos en vrijblijvend berekenen hoe u kunt maatschappelijk verantwoord ondernemen met led.

Neem nu contact op Bereken uw besparing