Skip to main content

Meer helderheid met de juiste piste verlichting

Waar denkt u aan bij het woord piste? Wij denken aan een mooi witte vlakte die goed verlicht is maar natuurlijk heb je ook nog andere soorten pistes! Als je van boven naar beneden wilt glijden op de piste wil je dat natuurlijk wel het liefst zo veilig mogelijk doen met de juiste piste verlichting.

Piste verlichting valt onder het kopje straatverlichting waarbij dus ook de verlichting zoals hetzelfde bij straatverlichting moet voldoen aan bepaalde eisen. Deze eisen zijn een IP waarde zodat ook de piste verlichting zowel water- en stofdicht is en ze hebben altijd een hoog lumen per wattage zodat je altijd een helder licht hebt op de piste.

Voor een plek als op de piste heb je een behoorlijke lichtopbrengst nodig. Dit omdat het vaak gaat om grote oppervlaktes die moeten worden verlicht voor de veiligheid van de mensen op de piste te garanderen. Tegelijkertijd wil je zelf niet al teveel kwijt zijn aan onderhoud en daarom is LED ‘the way to go’ omdat je gewoonweg veel meer bespaart op je energierekening en onze led armaturen vrijwel onderhoudsvrij zijn.

Onze mening

Maak kennis met de LED Floodlights & High floodlights. Deze lampen kunnen op verschillende manieren uit de voeten door ze bijvoorbeeld hoog ergens aan een mast te monteren. De floodlights hebben wij in verschillende uitvoeringen met verschillende wattages afgestemd op uw piste zodat hij voor iedereen toegankelijk is. Deze armaturen komen het best tot hun waarde hoog in een mast zodat de grote hoeveelheid lumen het oppervlakte verlicht. Benieuwd naar onze andere armaturen?

 

RB LED High Floodlight 600WRB LED Solid Floodlight 100W

Meer informatie

Heeft u al gekeken naar welke opties bij u passen op de piste maar er nog niet uitgekomen wat het beste is? Onze LED deskundigen helpen u graag een handje en komen bij u langs om te kijken welk licht het best over uw piste schijnt. Wilt u een van onze lichtadviseurs spreken voor telefonisch advies of voor advies op locatie, aarzel dan niet langer en neem contact op.

Neem nu contact op Bereken uw besparing