Skip to main content

Licht op het terrein

Je herkent het zelf wel: het wordt buiten weer koud, je raam van je auto is bevroren en er is nog niks van licht te bekennen. De wintermaanden zijn weer aangebroken en ook dit jaar wil je goed voorbereid zijn op wat volgt. Dat geldt ook voor bij je bedrijf zodat iedereen gewoon zijn werk kan blijven doen ook al is het donker. Daarvoor is er iets nodig: straatverlichting!

 

Door te denken aan het aanschaffen van straatverlichting zet je ook een stap in de juiste richting wat betreft uw eigen veiligheid omdat straatverlichting ook gelijk staat aan meer zicht zodat u een beter beeld heeft bij alles wat er om u heen gebeurd.

Onze mening

Het meest voorkomende armatuur wat wij bij onze klanten adviseren is het RB LED City Streetlight armatuur. Dit armatuur is bij ons te verkrijgen in verschillende uitvoeringen op het gebied van wattages zodat je elke donkere plek nog een stuk meer kunt verlichten! Daarnaast zijn onze Streetlight armaturen allemaal voorzien van een IP66 certificering waardoor ze dus tegen alles kunnen van zowel regen als wind. De behuizing is gemaakt van aluminium waardoor het armatuur een langere levensduur heeft en is onze RB LED City Streetlight zo goed als onderhoudsvrij wat een hoop tijd en moeite bespaard.

RB LED City Streetlight 90W

Meer informatie

Dit kan natuurlijk in een keer een hele hoop tekst zijn en dat klopt ook omdat Straatverlichting heel breed en heel divers is waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet (mits het verlicht is natuurlijk) en daar willen onze led specialisten u bij helpen met hun advies op locatie zodat u verder nergens meer aan hoeft te denken. Wilt u een van onze lichtadviseurs spreken voor telefonisch advies of voor advies op locatie, aarzel dan niet langer en bel ons op:

Neem nu contact op Bereken uw besparing