Skip to main content

LED VERLICHTING RETAIL

Passende led oplossingen voor iedere branche

LED verlichting
retail

Ben je op zoek naar led verlichting voor jouw retail onderneming?

Maak een vrijblijvende afspraak

Kleurtemperatuur led verlichting voor jouw retail onderneming

Het is voor de retailers van belang om de juiste kleurtemperatuur led verlichting te kiezen. De verlichting draagt bij aan de presentatie van jouw producten of jouw werkomgeving. Led verlichting is verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen. Kleurtemperatuur wordt in de eenheid Kelvin uitgedrukt. Voor de retail zijn de beste en meest gekozen kleurtemperaturen warm wit (3000 kelvin) en daglicht (4000 kelvin). Deze zorgen voor de perfecte werkomgeving en uitstraling van je producten. Naast deze voordelen heeft led verlichting ook financiele voordelen. Gemiddeld bespaar je met de juiste led verlichting 70% op je energiekosten.

Voordelen Led verlichting

Zoals zojuist beschreven bespaar je met de juiste led verlichting flink op je energiekosten. Daarnaast is led verlichting duurzamer en milieuvriendelijker. De producten van Led Solutions Holland hebben een zeer lange levensduur. Wij geven je altijd objectief advies op basis van lichtmetingen bij jouw op locatie en hierbij houden we rekening met de gestelde normen. Daarnaast zul je een besparingsplan krijgen waarin je kunt zien hoeveel je kunt gaan besparen. Ook staat in het besparingsplan een overzicht van de, voor jouw relevante, subsidiemogelijkheden. Wil je een besparingsplan op maat? Doe dit met onze besparingscalculator.

Led Solutions Holland

Led Solutions Holland brengt voor iedere retailer de beste verlichtingsoplossing in kaart. Je krijgt volledig vrijblijvend lichtadvies en wanneer je voor onze oplossing hebt gekozen, verzorgen onze installateurs de installaties snel en zorgvuldig. Meer weten over hoe wij te werk gaan? Bekijk hier onze werkwijze.

Led mogelijkheden retail

De led verlichting mogelijkheden voor retail ondernemingen:

– Inbouw armaturen en/of opbouw armaturen zijn uiterst geschikt voor een systeemplafond of volle wanden.
– De juiste kleurtemperatuur voor het juiste product.
– Armaturen kunnen met hoge kleurechtheid(CRI)
– Juiste beleving door geïntrigeerde sensors

Maak een vrijblijvende afspraak

Ben je benieuwd naar de led verlichting mogelijkheden voor jouw retail onderneming? Onze lichtspecialisten komen graag eens vrijblijvend bij je langs. Maak nu snel een afspraak.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing